Begint voor Feyenoord zondag de competitie?

Goed, ze zijn een weekje te laat, maar over vier dagen moeten toch ook de Feyenoordspelers echt beginnen aan het seizoen. Als we het drama in en tegen Groningen zien als een slechte generale repetitie (KNVB, lees je mee?) dan beginnen we zondag met een thuiswedstrijd tegen Heracles. En dat zou te doen moeten zijn… Vorig jaar was Heracles in beide ontmoetingen niet heel veel meer dan een sparringpartner voor Feyenoord.

Zowel uit (0-4) als thuis (7-1) werd er overtuigend gewonnen en zeker de zevenklapper in de thuiswedstrijd maakte indruk. Doelpuntenmakers voor Feyenoord waren in deze wedstrijd Kuyt (2), Boussabon (2), Greene, Kalou en De Guzman.

Laten we hopen dat we ook dit jaar het vizier op scherp hebben staan en dat de kater van vorige week kan worden weggespeeld met een leuke wedstrijd. En alhoewel je het met Feyenoord nooit weet, hoop ik toch eigenlijk dat we zondag na kwart over vier voor de eerste keer dit seizoen een positief doelsaldo hebben. Bij Heracles komen we overigens een paar bekende gezichten tegen. Niet alleen Rob Maas, die in een ver verleden enkele jaren bij ons cluppie speelde, maar ook Diego Biseswar, die is uitgeleend om bij de Almeloërs ervaring op te doen. Vorige week is dat in ieder geval prima gelukt, want met één goal en twee assists was hij ‘man of the match’ in de 3-0 gewonnen derby tegen FC Twente. Zondag een beetje rustig aan hè, Diego?

Naar de site van "het vijandelijke kamp" voor dit weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.