Derby-time part I: Sparta Feyenoord

Rotterdam toont dit seizoen maar weer eens aan dat het voetbalstad nummer 1 is. Over een paar weken speelt Feyenoord thuis tegen Excelsior, maar ook zondag staat er een onvervalste stadsderby op het programma. En Sparta – Feyenoord spreekt mij eigenlijk toch een stuk meer aan dan het duel tegen de Kralingers. Zondag wordt trouwens ook de eerste wedstrijd sinds het verstrijken van de transferdeadline. Daarvoor rommelde het al in de Kuip, maar sinds de wijze mannen in het Maasgebouw besloten dat het slim was om een reservespits uit 020 te halen, is het ronduit onrustig. Links en rechts gonst het op de diverse Feyenoordfora op internet over mogelijke acties.

Komt het Legioen in het zwart gekleed naar deze wedstrijd? Blijven er juist een heleboel mensen weg? Zijn er grote spandoeken en zo ja… wat staat er op? Ik ben benieuwd, maar zondagavond zullen we het weten, want ik ben zeker van de partij. Waarschijnlijk kan ook een goed resultaat tegen de “junkies van Spangen” de onrust niet helemaal wegnemen, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat de punten wel gewoon mee moeten naar Rotterdam. Eh…. Naar Rotterdam-Zuid dus! Ik denk dat het een kleine, moeizame overwinning wordt, 1-2 ofzo. Denk je het beter te weten? Bij de reacties kun je een voorspelling doen.

6 reacties op “Derby-time part I: Sparta Feyenoord

  1. Vak Q Valk

    zeker allemaal in het zwart komen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Een Spartaan

    Beter is het voor jullie in het zwart te komen vanwege de te verwachten uitslag;-)

    Sterkte met jullie actie a.s. zondag

      /   Beantwoorden  / 
  3. SR1888

    Mooi, laat ‘t maar een grafstemming voor die boeren van Zuid worden.

      /   Beantwoorden  / 
  4. vak z

    Je krijgt als een traktatie drie vette souflaki´s om je oren. 0-3

      /   Beantwoorden  / 
  5. Vak R

    sparta mag wel de eer redden, wordt het gewoon 1-4. 2x Charisteas, Hofs en Bahia scoren. hoorde vanavond bij voetbal insite dat Willem die Bouazouan wel iets voor ons vindt, is t wat ?

      /   Beantwoorden  / 
  6. jeroen

    zo zo!

    je kan wel zien dat op vakkie R de kenners zitten. Dat zei ik jaren geleden al…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.