Wat heeft Sekou Cissé?

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik (nog) niet al teveel voetbal heb teruggekeken, maar bij wat ik wel heb gezien, heb ik nog niet al teveel gehoord over de blessure van Sekou Cissé, die nog voor rust geblesseerd uitviel. Iemand enig idee hoe lang we de Ivoriaan mogelijk kwijt zijn en wat hij nou precies heeft? Het leek er op dat hij zijn knie verdraaide, maar hoe ernstig het nou precies is, was voor mij niet helemaal duidelijk.

3 reacties op “Wat heeft Sekou Cissé?

  1. Peter

    Haha, journalisten die te lui zijn om zelf wat research te doen en vervolgens maar aan het publiek gaan vragen of zij iets weten… Het moet niet gekker worden. Hier, gratis linkje: http://www.google.nl

      /   Beantwoorden  / 
  2. Henk

    “journalist”,.. dit is een blogje, weinigs journalistieks aan

      /   Beantwoorden  / 
    1. Peter

      Is mij volkomen duidelijk Henk. Ik schreef echter bewust ‘journalist’ om dat ik A) cynisch wilde laten blijken dat ik de meerwaarde van dit blog nog steeds niet gevonden heb en er van baal dat ik via iGoogle elke keer weer gewezen wordt op deze onzinberichten hier, en B)op de homepage van dit blog de volgende tekst las: “Vrijwel alle blogs worden geschreven door professionele journalisten (…)”.
      Tip voor deze ‘journalisten’: Bel effe naar Feyenoord, wie weet vertellen ze je wel wat je wilt weten.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.