Feyenoordsupporters opgelet!

Onderstaande mededeling trof ik aan op Feyenoord.nl. Op zich lijkt het mij wat overdreven, aangezien ik verwacht dat het nou niet echt een uitverkocht huis zal zijn tegen Den Bosch, maar aan de andere kant: als de helft van alle seizoenkaarthouders een kaartje wil kopen, dan kan dat toch al wel een behoorlijke rij veroorzaken! Vandaar hieronder deze oproep: (doe er je voordeel mee!)

Voor de bekerwedstrijd Feyenoord tegen FC Den Bosch wordt grote drukte verwacht bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Feyenoord adviseert daarom alle supporters die dit duel willen bezoeken om kaarten te reserveren via de website.

Reserveringen die gemaakt worden voor vrijdag 23 oktober worden per post toegestuurd. Reserveringen die na vrijdag 23 oktober worden gemaakt, dienen op de wedstrijddag opgehaald te worden bij het speciale afhaalloket tussen toegangspoort 52 en 53. Dit loket en de overige loketten van Feyenoord Service & Tickets zijn geopend vanaf drieënhalf uur voor aanvang van de wedstrijd, dus vanaf 17:15 uur. Kom op tijd, dit voorkomt lange wachttijden.

2 reacties op “Feyenoordsupporters opgelet!

  1. dmdmdm

    How to raise money with a class?

      /   Beantwoorden  / 
  2. bassie

    wat zou het? het word toch niks dit jaar; ik heb ze weer zien verliezen tegen ajax 1 nov :(

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.