Feyenoorders: HET KOMT ALLEMAAL GOED IN DE KUIP!

Zou het dan de afgelopen toch aan het gras hebben gelegen, die mindere prestaties? Laten we het hopen, want dan komt het vanaf komend seizoen weer helemaal goed. Feyenoord gaat namelijk op korte termijn een nieuwe grasmat in De Kuip laten leggen.

Zondag 26 juni, meteen na de eerste training (in de Kuip), staat de vervanging op het programma. Direct na de officiële aftrap van het nieuwe seizoen zal begonnen worden met het verwijderen van de oude grasmat en het leggen van de nieuwe. Het bestuur vindt de vervanging noodzakelijk, zodat de grasmat in de toekomst beter bestand is tegen slechte weersomstandigheden. Het nieuwe veld moet ook veerkrachtiger en elastischer worden dan de huidige. De spelers zouden de nieuwe grasmat dan als zachter moeten ervaren, wat ten goede zou komen aan het veldspel. EH… okee, laten we dat maar hopen dan!

3 reacties op “Feyenoorders: HET KOMT ALLEMAAL GOED IN DE KUIP!

  1. Ambonees

    Wijnaldum en Fer moeten gewoon bij Feyenoord blijven. Als ze vetrekken naar een andere club, eindigt Feyenoord in het nieuwe seizoen onderin.Dan kan beter Mario Been eerder de laan uitgestuurd worden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. feyenoord supporter Eindhoven

      Wijnaldun kan beter voor een Aardig bedrag verkocht worden.
      Daarvoor in de plaats Rioorda halen.

      Fer kan beter bijtekenen, anders ook voor aardig bedrag verkopen.
      we hebben Makotjo en Van Haren als alternatieven.

      Mario, kan wat mij betreft blijven, maar moet wel resultaten gaan boeken, je kunt niet eeuwig blijven roepen: ze zijn nog zo jong.

      Ik heb veel vertrouwen in Martin van Geel.
      Erik Gudde mag wat mij betreft zijn werk afmaken.
      Hij is de laatste 2 jaar al aardig aan het saneren. Geef hem nog 2 jaar de tijd en Feyenoord isn schulden vrij en kanweer gaan bouwen aan de toekomst.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.