Feyenoord over 3 jaar kampioen?!

Het is wat, met al die positieve verhalen over onze club…

Eerst al John Lammers die een of ander hosannaverhaal de wereld in slingert, over Nelom en het Nederlands Elftal, Fernandez die het verschil kan maken, Clasie die een soort Rotterdamse Messi is en het feit dat hij best geld durft in te zetten op een Coolsingel-bezoekje... En nu Willem van Hanegem, die in Nu Sport niet alleen laat weten dat hij vindt dat mario Been Roy Makaay tekort heeft gedaan, maar die ook zegt dat Feyenoord best kan voetballen en dat de tiende plek van afgelopen seizoen veel te laag was. Aangevuld met deze opmerking:
‘Zo slecht waren die gasten niet, daar blijf ik bij. Ze hadden gewoon bij de eerste vijf kunnen eindigen. Als je dit elftal bij elkaar zou kunnen houden, is Feyenoord over drie jaar kampioen.’

3 reacties op “Feyenoord over 3 jaar kampioen?!

  1. iemand

    Je hebt meer kans dat er een alien op
    Willem zijn hoofd valt dan dat
    Feyenoord kampioen wordt

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      geplaatst door IEMAND hahaha hahaha hahahah hahaha

        /   Beantwoorden  / 
  2. Hahaha

    Als ze over 3 jaar kampioen willen worden dan zou ik vast beginnen om van de Kuip een spaceship te maken & zo snel mogelijk de ruimte in naar planeet Mars om daar een nieuwe competitie te creëren met een ploeg anders worden ze nog geen kampioen. En als dat dan toch allemaal is gelukt & ze worden kampioen binnen die tijd dan moet je voor het feest ook nog een nieuwe Coolsingel bouwen wel allemaal overdekt natuurlijk & dat allemaal in 3 jaar. Ik wens Feyenoord veel succes.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.