Te koop: extra kaartjes voor Feyenoord – ajax

Nog geen kaartje voor de klassieker? Let op, dan moet je morgen proberen je slag te slaan: de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen ajax, die op zondag 28 oktober wordt gespeeld, gaat namelijk morgen van start. De verkoop voor de vakken op de groene sector (F, G, H, FF, HH en Y1-3) was al in een eerder stadium gestart, maar vanaf dinsdag zijn ook kaarten voor alle overige vakken verkrijgbaar voor seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders.

De kaartverkoop via TicketBox en internet start dinsdag om 9.00 uur. De kaartverkoop via Feyenoord Service & Tickets start om 10.00 uur. Seizoenkaarthouders kunnen één kaart bijkopen, Legioen Clubkaarthouders kunnen twee kaarten kopen.

Vanaf donderdag 11 oktober start de kaartverkoop voor de overige Clubkaarthouders. Per Clubkaart kunnen twee kaarten gekocht worden. Kaarten voor de Klassieker zijn verkrijgbaar vanaf 25 euro per stuk. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.feyenoord.nl/tickets.

5 reacties op “Te koop: extra kaartjes voor Feyenoord – ajax

  1. Marc

    hoeveel sterren hebben juliie eigenlijk?

      /   Beantwoorden  / 
    1. jarno

      en ja hoor! daar hebben we onze sterren jager weer. als je zo op sterren geilt ga dan lekker bij NASA

        /   Beantwoorden  / 
      1. jarno

        edit: ga dan lekker bij NASA werken joh…

          /   Beantwoorden  / 
  2. gold price

    Voor de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en NAC Breda van a.s. zondag zijn voor diverse vakken nog toegangskaarten beschikbaar. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting (2:1), clubkaarthouders kunnen twee kaarten kopen en seizoenkaarthouders kunnen één kaart bijkopen. Prijzen vanaf € 19,50. Kaarten zijn online te bestellen, of te koop aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets of via de bekende TicketBox-verkooppunten.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jarno

      dan ben je in ieder geval op tijd. Feyenoord-NAC is pas op 12 mei 2013.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.