Let op: grote drukte verwacht bij Feyenoord – NEC

Ik weet niet of jullie afgelopen zondag de rij hebben gezien voor het loket van Feyenoord klantense… eh, ik bedoel Tickets & Service, maar als je die wel gezien hebt dan denk ik dat je het onderstaande advies wel op zal volgen:

Feyenoord doet namelijk een dringend verzoek aan alle supporters om zondag voor de eerste thuiswedstrijd tegen NEC vroeg naar het stadion te komen. Zeker supporters die voor de wedstrijd nog kaarten dienen af te halen of aan te schaffen dienen rekening te houden met extra wachttijden bij de loketten en kassa’s. Feyenoord hoopt op deze manier problemen zoals zich afgelopen zondag rond de openingswedstrijd tegen Sampdoria voordeden te voorkomen. Honderden mensen misten een deel van de wedstrijd omdat zij niet tijdig geholpen konden worden.

Overigens zijn er diverse maatregelen genomen om de te verwachte drukte enigszins te reguleren:

Afhalen gereserveerde kaarten
Supporters die een kaart voor de wedstrijd gereserveerd hebben dienen deze niet af te halen bij de loketten van Tickets & Service, maar kunnen terecht bij de loketten tussen poorten 52 en 53 op het voorplein van het stadion.

Afhalen seizoenkaarten/aanschaf losse kaarten
Supporters die hun seizoenkaart nog moeten afhalen en supporters die een kaart voor Feyenoord tegen NEC willen aanschaffen kunnen terecht bij de loketten 1 t/m 5 van Tickets & Service.

Feyenoord Tickets & Service zaterdag geopend
Supporters die woonachtig zijn in de regio Rotterdam worden verzocht kaarten reeds op zaterdag af te halen. Tickets & Service zal hiervoor speciaal op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur geopend zijn. Op zondag openen de loketten van Tickets & Service een uur eerder dan gebruikelijk, namelijk om 9:30 uur. (Bron: Feyenoord.nl)

4 reacties op “Let op: grote drukte verwacht bij Feyenoord – NEC

  1. Update

    Ajax-Benfica is het best bekeken progamma van de afgelopen week geweest. De wedstrijd die werd gespeeld tijdens het Amsterdam Tournament werd maarliefst 669.000 bekeken. De wedstrijd werd verloren met 3-2 door de Amsterdammers. RTL zond de wedstrijden van het Amsterdam Tournament uit en is erg tevreden met de vele kijkers.

    De Johan Cruijff Schaal werd maar 585.000 keer bekeken, dat is opmerkelijk weinig, omdat het toch meer betekenis heeft dan het Amsterdamse toernooi. De wedstrijd tussen Ajax en Atletico Madrid werd 555.000 keer bekeken. Hierdoor staan de twee wedstrijden van Ajax in de top 5 meest bekeken progamma’s van de week.

    Top vijf:
    Ajax – Benfica 669.000
    Studio Voetbal 590.000
    AZ – SC Heerenveen 585.000
    Ajax – Atletico Madrid 555.000
    Andere Tijden Sport 544.000

      /   Beantwoorden  / 
  2. Update

    40.000 seizoenskaarten verkocht

    donderdag 30 juli, door SV, Amsterdam, 11:17u, De Telegraaf

    Volgens Henri Van der Aat zijn er momenteel 40.000 seizoenskaarten verkocht. Dat zei de commercieel directeur gisteren op de Open Dag, aldus De Telegraaf.

    Vorig jaar werden 2500 kaarten meer verkocht. De directeur verwacht dat dit evengoed bereikt gaat worden, wegens terugkerende supporters van vakantiebestemmingen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ernie

      Nog niet uitverkocht,wat is dat voor een slappe hap in 020

        /   Beantwoorden  / 
  3. Update2

    Ajax in de aanbieding,van 1.99 euro voor 1.49

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.