Wat een wanvertoning

…wat een stelletje klootzakken!

Dat het voetballend niet zo best is, wisten we al, maar de apathie waarmee gisteren gespeeld werd is echt een absolute schande.

later meer -update: klik hier voor een korte terugblik op zwarte zondag

13 reacties op “Wat een wanvertoning

  1. jaap

    Rust. Daar hebben ze het vorig jaar bij Ajax ook mee gehaald. En in de winterstop de belangrijke twee spelers erbij. Dan bij de eerste vijf komen en er weer voor gaan. De bal is wel rond!

      /   Beantwoorden  / 
  2. bolleke vak w

    en nu lees ik dat ze ook al niet trainen maandag en dinsdag zeker niet nodig jezus wat een armoe

      /   Beantwoorden  / 
  3. Roland

    Uit BN/de Stem:

    Koeman wil Feyenoorders niet zien

    Maandag, 23 oktober 2006 – ROTTERDAM (ANP) – Trainer Erwin Koeman van Feyenoord heeft voor even schoon genoeg van zijn spelers. De oefenmeester vertelde zijn voetballers zondag na de afgang tegen Ajax (0-4) dat ze tot woensdag thuis kunnen blijven.
    ‘Ze mogen twee dagen goed nadenken over wat er allemaal is gebeurd’, laat een woordvoerder van de Rotterdamse club weten.

    Feyenoord vervolgt de competitie donderdag met een thuiswedstrijd tegen FC Twente. De huidige nummer negen van de eredivisie moet zondag op bezoek bij Roda JC.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Evelyne

    Trainen ?nou dat noem ik geen trainen hoor als i kzie hoe dat bij PSV gaat die trainen op voorzetten,en penalty’s en nog veel meer wat ik bij de kuip nooit zie,en ik ga best regelmatig,Blij dat ik geen seizoenskaart heb aangeschaft iets wat ik wel overwogen heb.Welkom FR in de Jupilear Leaqe…als ze dan bij FC Dordt spelen is voor mij lekker dichtbij,kwartietje fietsen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. René

    Maandag en dinsdag niet trainen? Maar onze jongens hebben dat niet echt nodig. Kijk maar naar het spel van de afgelopen wedstrijden. We hebben wel eventjes een punt weggehaald in Waalwijk. Ja, en als je dan zondag weer 1 1/2 uur moet voetballen, daar word je wel ontzettend moe van. Vooral als je met 4-0 verliest. Dan heb je toch wel 2 dagen vrij nodig om eens goed uit te rusten. De gewone man moet 5 dagen per week naar zijn werk, maar dat zijn maar werktijden van 8 uur per dag (minstens)

      /   Beantwoorden  / 
  6. f-r-fan

    SCHANDE SCHANDE SCHANDE

      /   Beantwoorden  / 
  7. Ivo

    Donderdag maar de a1 opstellen slechter kunnen ze het niet doen!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. bolleke vak w

    koeman pleur ook maar op in plaats van straf training krijgen ze vrij dit is echt NIET TE GELOVEN!!!!!!!! JEZUS NOU DONDERDAG HELPEN WIJ JULLIE WEL EVEN DOOR SPELERS DIE WEER GEEN INZET TONEN DE KUIP UIT TE TRAPPEN!!!!! VERLIEZEN IS NIET ERG MAAR ZONDER STRIJD EN BEZIELING WEL

      /   Beantwoorden  / 
  9. AJAX-fan

    wat zeuren jullie nou!! het was een geweldige wedstrijd niks beters om die feyenoorders agressief te zien worden van het veld worden gestuurd of jankend een half uur voor tijd het stadion te verlaten:D:D:D

      /   Beantwoorden  / 
  10. ed

    Wat een tyfus instelling Zondag en dan gewoon nog vrije dagen krijgen ook dit is diep triest.Zet ze maar is gewoon op de tribune tussen de supporters en laat ze,als ze weer eens in de haven komen mee lopen met de arbeiders die iedere dag de eigen de tering moeten werken voor een kutloontje.Kunnen ze is leren wat werken is,en komen ze er eens achter wat er bij deze club leeft onder de supporters en wat het ons kost het hele jaar door.

      /   Beantwoorden  / 
  11. jeroen, redactie

    Helemaal mee eens! Als ik op mijn werk een klus verkloot, dan krijg ik echt niet een paar dagen vrij om daar over na te denken.

    En ik durf te wedden dat dat nadenken bij de huidige generatie spelers niet veel verder gaat dan een filmpje kijken op de bank of een spelletje spelen op de playstation…

      /   Beantwoorden  / 
  12. hans

    teveel middelmatige spelers er moeten er minstens 6 uit en er moeten 3 of 4 echte toppers voor terug komen ,met een beetje eigen jong talent [die geld moeten opbrengen]doet feyenoord weer mee om de titel,dus rijke fans kom op met jullie geld!

      /   Beantwoorden  / 
  13. 5321 ech wel

    Jullie moeten gewoon toegeven dat Erwin zijn ploeg niet beter laat voetballen en dat er in het bestuur alleen maar meelopers & ja-knkkers zitten…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.